Významné ocenenie pre rozhodcu v kickboxe či bronz slovenskej bobistky

Významné ocenenie pre rozhodcu v kickboxe či bronz slovenskej bobistky

Za nami je prvá polovica novembra, počas ktorej ŠKP kluby ani športovci zo Športového centra polície rozhodne neoddychovali. Pozrite si prehľad udalostí a úspechov členov UNITOP SR.

Prehľad aktivít členov UNITOP SR 
(1. – 14. november 2021)

HK ŠKP Poprad
Hokejisti Popradu sa v novembri zapojili do akcie movember. Po sérii prehier zakončených neúspešným zápasom s Prešovom vedenie klubu odvolalo trénera Petra Mikulu, ktorého nahradil Corey Neilson. Po jeho vedením Kamzíci vyhrali hneď prvý zápas s Novými Zámkami.

ŠKP Bratislava
Hádzanári ŠKP Bratislava odohrali v rámci Niké Handball Extraligy len jeden zápas, v ktorom podľahli HK Košice 21:26. V tabuľke sú však stále na sľubnom 5. mieste.
Hokejistky mali v úvode novembra reprezentačnú prestávku, počas ktorej slovenská ženská hokejová reprezentácie bojovala o miestenku na ZOH v Tokiu aj s dievčatami z ŠKP Bratislava.
Boxeri spustili svoju novú vlastnú webstránku www.skpbratislava-boxing.sk.

VKP Bratislava
Volejbalistky sa predstavili v odvete Challenge Cupu v Aténach, kde však s ASP Thesis Voula prehrali 0:3 a na turnaji skončili. Zvíťazili však neskôr proti Slovenskej Ľupči a neskôr nestačili na Nitru. Chlapi odohrali v Komárne 1. kolo Slovenského pohára, súperovi však podľahli 1:3. Po piatich prehrách si pripísali aj prvú výhru 3:0 nad Prievidzou. Následne však neuspeli proti Grazu v lige MEVZA

ŠKP Banská Bystrica
Biatlonisti sa pripravujú na štart zimnej sezóny na sústredení v talianskom Livignu.
Basketbalistky prehrali na domácej palubovke s Ružomberkom 43:67. V akcii boli aj viaceré žiacke tímy a premiéru v súťažných zápasoch zažili hráčky najmladšieho družstva dievčat v klube.
Boxerský rozhodca Marek Melko z ŠKP Banská Bystrica bol ocenený ako najlepší rozhodca na Majstrovstvách Európy v kickboxe v Budve.

ŠPKP Pezinok
Plavci z Pezinka poslali 17 člennú výpravu plavcov na Bratislavské pasienky kde sa konali milé plavecké preteky majstrovstvá Bratislavskej oblasti. Na pretekoch za zúčastnili ostrieľaní pretekári z klubu po boku aj tých najmladších pretekárov. Deti si výborné zaplávali a s obrovským úsmevom si vybojovali 8 titulov majster BAO, 9 strieborných a 10 bronzových medailí.

ŠKP Košice – plávanie
Plavci z ŠKP Košice – plávanie sa zúčastnili na majstrovstvách VSO Dlhé trate v Košiciach.

ŠPKP Taekwondo Košice
Taekwondisti pripravili pre deti haloweensku akciu, a ktorej sa mladí boxeri a boxerky zúčastnili tréningov v maskách.

ŠKP Modrí Draci Košice
Vodnopólisti Modrých Drakov Michal Varga, Róbert Kaid a Boris Juhász boli nominovaní na krátky dvojdňový zraz seniorskej reprezentácie Slovenska. V Extralige vodnopólisti zdolali Piešťany 11:7, avšak nestačili na Sláviu UK Bratislava po výsledku 8:12.

ŠKP Trenčín
Rybár Marek Macháč bol trénovať zdolávanie aj na 0,08mm silon a extra jemne gumy v odkladačke, vhodné skôr na pleskače. Počítadlo sa po 2,5 hodinách zastavilo na počte 16 mrien, potom prišli aj jalce a nosále.

TJ UNITOP ŠKP Vranov nad Topľou
Športovci pripravili v období od 21.08.2021 do 02.11.2021 súťaž v streľbe z pištole členov ŠKP, a to na strelnici v obci Zamutov. Traja najlepší členovia boli na začiatku novembra vyhodnotení a odmenení vecnou cenou. Na 1. mieste sa umiestnil Dušan Biž, na druhom mieste sa umiestnil Peter Hreško a ako tretí najlepšiu mušku mal Peter Bubnár.

Prehľad úspechov Športového centra polície

Bobistka Viki Čerňanská vybojovala bronzovú medailu v 1. kole európskeho pohára v nórskom Lillehammeri.

Viac informácií na stránkach členov UNITOP

Odkazy na ich sociálne siete a weby nájdete TU

Ďalší členovia UNITOP SR: ŠKP Žilina, ŠKP Luger Žilina, ŠKP Policajná škola Košice, ŠKP pri SOŠ Bratislava, ŠKP Čadca, ŠKP Bánovce nad Bebravou, ŠKP Trstená ŠKP Dunajská Streda, TJ UNITOP ŠKP Trebišov, ŠKP Rimavská Sobota, ŠKP Alfa Bratislava, ŠKP Prešov, ŠKP Dolný Kubín, ŠKP Považská Bystrica, ŠKP Levoča, ŠKP Bardejov, ŠSKP Skalica, ŠKP Lučenec, ŠKP Humenné, ŠKP Vysoké Tatry, KBL ŠKP Martin, ŠKP Trnava, ŠKP pri Akadémii PZ Bratislava, ŠKP Topoľčany.