Slováci sa predstavili na štvorstretnutí policajtov, súťažili proti kolegom z Česka aj Maďarska

Slováci sa predstavili na štvorstretnutí policajtov, súťažili proti kolegom z Česka aj Maďarska

Slovenskí policajti sa zúčastnili tradičného stretnutia českých a slovenských policajtov v štyroch športoch, ktoré organizovala česká UNITOP v Prahe a Opařanoch od stredy 22. septembra do soboty 25. septembra. Podujatia sa prvýkrát zúčastnili aj policajti z Maďarska. Družstvá a  jednotlivci si zmerali sily v športovej streľbe, tenise, futbale a volejbale.

STRELECKÉ PRETEKY
V súťaži družstiev získalo zlato družstvo českých policajtov v zložení Maderenek, Bindik, Frinta. Spomedzi slovenských družstiev sa najlepšie umiestnilo trio Drimaj, Zemko, Sabaka na celkovom 4. mieste. V súťaži jednotlivcov zvíťazil s absolútnym náskokom český policajt Radim Madeřánek. Zo Slovákov sa v prvej desiatky umiestnili dvaja policajti - Peter Drimaj na 7. mieste a Patrik Zemko na 8. pozícii.

TENISOVÝ TURNAJ
Turnaj v tenise ovládli českí policajti, ktorí zdolali tím Slovenska aj Maďarska. Slovenskí reprezentanti v prvom zápase nestačili na Čechov po výsledky 1:4 na sety a neuspeli aj v druhom zápase, ktorý prehrali s Maďarskom 2:3. Obsadili tak posledné 3. miesto.

FUTBALOVÝ TURNAJ
Vo futbale sa predstavili tímy Česka, Maďarska a českej väzenskej služby. Slovenské družstvo chýbalo. Víťazom sa stali reprezentanti českej väzanskej služby, ktorí porazili českých policajtov 1:0 a maďarské družstvo zdolali výsledkom 3:0.

VOLEJBALOVÝ TURNAJ
Vo volejbale odohrali proti sebe dva zápasy ženské policajné tímy Česka a Slovenska. V prvom stretnutí naše dievčatá podľahli domácim 0:3 a v odvete opäť nestačili na rovnaké súperky rovnakým výsledkom.

Štvorstretnutie bolo príjemným športovým stretnutím policajtov z troch krajín zorganizované na naozaj vysokej úrovni, a to vďaka skvelej práci kolegov z UNITOP ČR. 

Našim policajtov ďakujeme za reprezentáciu Slovenska a policajného zboru a tešíme sa o rok na pokračovanie tohto tradičného podujatia.